Met de eindejaarsperiode in het vooruitzicht komt ook de traditionele periode van kerst- en nieuwjaarsdrinks dichterbij. Door de huidige crisis dreigen deze echter in het gedrang te komen.

Na de zware afgelopen maanden, zijn dit soort momenten van informeel samenkomen eens zo belangrijk. Deze evenementen geven bedrijven de ideale mogelijkheid om hun dankbaarheid en appreciatie over te brengen naar hun medewerkers.

Vanuit deze gedachte ontwikkelde E-Demonstrations het initiatief ‘Winter in Wilrijk’.

Jou Inhoud Komt Hier

Userfull gebruikt de online tool als opstap naar een doelgericht actieplan

Deze online-tool maakt de stap naar onze business analyse gemakkelijker. Hij geeft namelijk zonder grote inspanning al zicht op de belangrijkste pijnpunten en opportuniteiten binnen de zes succesfactoren. Dankzij deze tool kunnen we je helpen een business analyse uit te voeren die specifiek gericht is op die resultaten waardoor de IT-roadmap in lijn is met je business-doelstellingen door zowel directe als indirecte factoren aan te pakken.

De ideale aanpak is om de BusinessITScan® door een aantal collega’s met verschillende functies in te laten vullen, de resultaten met ons door te nemen en dan te bekijken hoe er vanuit een doelgerichte business analyse next steps en onder andere een IT-roadmap kan worden opgesteld.

De BusinessITScan®

Wat biedt de tool?

Dit is een “self-service”, online scan die de bedrijfsvoering en automatisering in organisaties meet en mee helpt verbeteren.

Eenvoudig, agile en zonder risico’s, een helder raamwerk met de zes succesfactoren voor digitale transformatie waarin business en IT zich goed in kunnen herkennen.

Deze zes succesfactoren zijn: partnership, IT-financiële zaken, ITstabiliteit, IT-continuïteit, bijdrage aan productiviteit en bijdrage aan innovatie.

De 6 IT-successfactoren

Wat kan je concreet verwachten in 8 stappen?

1. START DE SCAN OF SNEAK PREVIEW

Je kan al snel kennismaken met de tool door een sneak preview te starten. Deze bieden we aan als een free trial zodat je zonder risico de volledige versie start.

Start je sneak preview nu al
Of start meteen de volledige scan

2. NODIG ANDERE DEELNEMERS UIT

De scan kan ingevuld worden door 10 personen (of meer indien gewenst) in jouw organisatie die verschillende functies uitoefenen zodat de resultaten gebaseerd worden op meerdere invalshoeken.

3. BEANTWOORD ROLSPECIFIEKE VRAGEN

De vragen zullen afhankelijk zijn van de specifieke rol per deelnemer wat zorgt voor een uniek resultaat voor elke organisatie.

4. GEEF JEZELF TIJD

Elke werknemer kan onafhankelijk het beste moment bepalen volgens zijn persoonlijke agenda. Best vult elke deelnemer de test wel zo snel mogelijk in.

Effortless, want de test duurt maar ongeveer 30 minuten.

5. JE WORDT GETEST OP 6 SUCCESFACTOREN

De vragen zijn afgestemd op de 6 IT-succesfactoren en 23 onderliggende thema’s als startpunt voor een betere samenwerking tussen Business en IT. Enkele van deze thema’s zijn security, datakwaliteit, ict-competenties en projectvaardigheden. Ook gaat de tool in op primaire processen, informatie-uitwisseling tussen organisaties in de keten, innovatie en managementinformatie.

6. JE KRIJGT EEN UITGEBREID RESULTAAT

Als resultaat krijg je een overzichtelijk dashboard en adviesrapport met meningen en voorstellen van alle betrokkenen. De tool meet dus niet enkel ITimpact, maar ook de IT-tevredenheid van alle betrokkenen.

Dashboard 360° view & functiegericht detailresultaat

7. JE STELT JE PRIORITEITEN OP

Welke zaken waar je als bedrijf laag op scoorde wil je graag meteen aanpakken en welke kunnen nog even wachten? Userfull kan je vanuit haar expertise in ITstrategie begeleiden door het opstellen van een IT-roadmap in dit traject.

8. JE VOERT JE IT-ROADMAP UIT

Als resultaat zal je in staat zijn je IT-afdeling beter af te stemmen op je businessnoden.

Voor welk budget kan ik deze tool gebruiken?

Sneak preview of full scan

SNEAK PREVIEW

GRATIS

• Eén collega
• Alle IT-succesfactoren
• Beperkt aantal vragen
• 10-15 minuten invultijd
• Sneak Preview dashboard
• Sneak preview adviesrapport
• Telefonische uitleg
• Gebruiksperiode 30 dagen

BusinessITScan®

595 EURO

• 10 betrokkenen (extra: € 22,50 p/p)
• Alle IT-succesfactoren
• Alle vragen o.b.v. rol
• 10-55 minuten invultijd
• Dashboard o.b.v. alle betrokkenen
• Sneak preview adviesrapport
• Optie: persoonlijke consultancy van Userfull (in regie)
• Gebruiksperiode half jaar

BusinessITScan® +

595 EURO + 1495 EURO

• Volledige BusinessITScan®
• Volledig adviesrapport en prioriteiten-en actiemodule

START DE BUSINESSITSCAN EN VRAAG NADIEN JE ADVIESRAPPORT EN PRIORITEITEN-EN ACTIEMODULE AAN.

Start de sneak preview
Start de BusinessITScan®
Start de BusinessITScan®

Wij bieden garantie

BusinessITScan® is genomineerd voor

Heb je nog een vraag? Stel ze hier

    Scherpenhoek 91
    2960 Boom

    info@userfull.be
    +32 2 282 08 08